SE1

SE1

SE1 Jane pompa zhytese per largimin e ujave te zeza dhe drenazhim   Të dhëna teknike Prurja max: 1080 m3 /h...

Read more
SL1

SL1

SL1 Jane pompa zhytese per largimin e ujave te zeza dhe drenazhim   Te dhëna teknike Prurja max: 1080 m3 /h...

Read more
EF

EF

EF Jane pompa per vazhdimin e rrjedhes ose kullimin e ndertesave Të dhëna teknike • Prurja max: 46 m3 / h •...

Read more
DPK

DPK

Të dhëna teknike •Shkalla e rrjedhjes: max. 155 m3 / h •Udhëheqës: max. 51 m •Temp Liquid .: 0-40 ° C •Instalimi...

Read more
Mixer AFG

Mixer AFG

Të dhëna teknike • Temp Likuid .: 5-40 ° C • Vlera e pH: 4-10 • Axial rras: 160-6632 N • Max. viskozitet: 500 MPas •...

Read more
Mixer AMG

Mixer AMG

Të dhëna teknike • Temp Likuid .: 5-40 ° C • Vlera e pH: 4-10 • Force Axiale: 4330 N • Max. viskozitet: 500 MPas •...

Read more
DW

DW

Të dhëna teknike •Shkalla e rrjedhjes: max. 300 m3 / h •Udhëheqës: max. 100 m •Temp Liquid .: 0-40 ° C. Aplikime •...

Read more
LOAD MORELoading ...