SP-G

SP-G

SP-G Pompa zhytese me prurje dhe presion te medha per ujesjellesa dhe aplikacione te medha   Të dhëna teknike...

Read more
SPO

SPO

SPO Jane pompa zhytese qe  perdoren per puse ose gropa  Të dhëna teknike •Prurja max: 6.5 m3/h •Lartësia: max: 75 m...

Read more
SP-NE

SP-NE

Të dhëna teknike • Prurja max: 22 m3 / h • Lartesia max: 140 m • Temp. e Lengut : 0-40 ° C • Instalimi ne thellësi...

Read more
SP

SP

SP  Jane pompa zhytese qe perdoren per puse dhe ujesjellesa te ndryshem Të dhëna teknike Prurja max: 280 m3 / h...

Read more
SQ

SQ

SQ Jane pompa zhytese qe zakonishte perdoren per puse  Të dhëna teknike •Prurja max: 9 m3 / h •Lartësia: max: 237 m...

Read more