SP

SP

SP  Jane pompa zhytese qe perdoren per puse dhe ujesjellesa te ndryshem Të dhëna teknike Prurja max: 280 m3 / h...

Read more
CM

CM

Pump CM Te dhenat  • Prurja max: 36 m3/h • Lartesia max: 130 m • Liquid temp.: -20-120 °C Aplikacione • Per...

Read more
SL1

SL1

SL1 Jane pompa zhytese per largimin e ujave te zeza dhe drenazhim   Te dhëna teknike Prurja max: 1080 m3 /h...

Read more
SE1

SE1

SE1 Jane pompa zhytese per largimin e ujave te zeza dhe drenazhim   Të dhëna teknike Prurja max: 1080 m3 /h...

Read more
LOAD MORELoading ...