Helyos

Modeli Helyos është një radiator alumini die-cast me një formë moderne dhe të rrumbullakët, lehtësisht i adaptueshëm për çdo mjedis, edhe duke shkuar drejt kërkesave më të ngutshme.

Overview

d776

Downloads