Kaldus

Bërë nga alumini extruded dhe die-cast, Kaldus është një version i ri, me i gjate i modelit Kaldo, i projektuar posaçërisht për të garantuar një ngrohje të shkëlqyer termike, madje edhe në hapësirat e ngushta.

Overview

d780

Downloads