ecoTEC plus 11 deri në 25 kW

Kaldaja murale me kondensim, seria plus

– Një gjeneratë e re e njësive me kondensim, performancë e lartë.

– Rendiment standard:  98%  (Hs)  /  109%  (Hi).

– Këmbyesit e nxehtësisë, material çelik inoksi.

– Fusha e rregullimit: 20 % deri në 100%

– Një brez i ri i valvulave pneumatike të gazit për djegie optimale.

– Ekran i madh LCD i ndriçuar me sistemin e tekstit “DIA”.

– Pompë qarkulluese automatike me dy stade.

– Teknologji me mikroprocesor, i kompletuar me sistemin e sigurisësë funksionimit.

– Mbrojtje ndaj ngrirjes dhe presionit të lartë/të ulët në sistem.

– Këmbyes nxehtësie sekondar me 13 pjesë (VUW).

– Kodi i pajisjes së funksionimit “VUW”- me fillim të butë.

– Modeli i ri i panelit të kontrollit.

– Paneli elektronik eBUS, lidhje e lehtë me komponentët e jashtëm

Overview
Model Kapacitetinominal termik e P, kW në 50/30 °C Kapaciteti maksimaltermik në PTV u kW Peshanë kg Nr. serie
ecoTEC plus –  kaldajë (vetëm ngrohje)
VU INT I 246/5-3 6,9 – 25,5 28,0 32 0010011727
Shënim :Pajisja përdor gaz natyral (G20), por është e mundur të përdoret edhe gaz i lëngshëm (G31) me rregullim të përshtatshëm të pajisjes, të certifikuar nga një teknik

i posaçëm.

Model Kapacitetinominal termik e P, kW në 50/30 °C Kapaciteti maksimaltermik në PTV u kW Peshanë kg Nr. serie   
ecoTEC plus –  kaldajë (vetëm ngrohje)
VUW INT I 116/5-3 5,7 – 11,6 23,0 kW / 11,0 33,4 0010011723
VUW INT I 196/5-3 5,7 – 19,7 23,0 kW / 11,0 33,4 0010011719
VUW INT I 246/5-3 6,9 – 25,5 28,0 kW / 13,4 34,7 0010011721
Shënim :Pajisja përdor gaz natyral (G20), por është e mundur të përdoret edhe gaz i lëngshëm (G31), me rregullim të përshtatshëm të pajisjes të certifikuar nga një teknik

i posaçëm.

Downloads