ecoTEC plus 80 – 120 kW

Kaldaja murale me kondensim seria plus, me rendiment të lartë

– Kaldajë murale me kondensim, me rendiment të lartë.

– Rregullim elektronik i ngarkesës së pjesshme (fuqisë).

– Fusha e modulimit (1:5).

– Presioni maksimal i punës 6 bar.

– Lidhje e enës së zgjerimit në tubin e rikthimit.

– Efektshmëria  110  %  (Hi),  (40/30  °C).

– Programe të integruara të sigurisë.

– Këmbyes nxehtësie të ndërtuar nga çelik inoksi – koncept i ri.

– Kaldajë çeliku

– Ventilator i moduluar

– Ekran LCD me ndriçim të lartë, me sistemin informacionit dixhital analitik “DIA”.

– Zgjedhja e pompës së qarkullimit me rendiment të lartë (Klasa A), ose pompë e modulueshme – Aksesor.

– Pajisje origjinale për lidhjen në seri deri në 720 kW.

– Damper i ri elektronik i shkarkimit të gazrave në seri.

– Ndarës hidraulik me filtër magnetik të integruar – Aksesor.

Overview
Model Kapaciteti nominal termik  kW (50/30 °C) Kapaciteti maksimal termik, kW Pesha kg Nr. serie    
ecoTEC plus,  kaldajë murale me kondensim me rendiment të lartë
VU INT 806/5-5 16,5 – 82,3 76,2 68 0010010763
VU INT 1006/5-5 20,74 – 102,8 95,2 86 0010010776
VU INT 1206/5-5 24,7 – 123,4 114,3 90 0010010788
Shënim:– Pajisja është projektuar për të punuar me gaz natyral H (G20), por është e mundur të përshtatet me gazin e lëngshëm (propan i pastër).

– Instalimi i njësisë është bërë në kombinim me një ndarës hidraulik, ose një këmbyes nxehtësie me piastra.

– Ena e zgjerimit në krah të sistemit të ngrohjes, nuk është e integruar si pjesë e pajisjes.

– Pompa qarkulluese  nuk është e integruar si pjesë e pajisjes dhe është e nevojshme të parashikohet për ta vendosur.

Downloads