atmoTEC/turboTEC pro

Seria “pro” e kaldajave të kombinuara me gaz, për ngrohjen dhe prodhimin e ujit tё  ngrohtë sanitar

  • Pajisja vlerësohet me ** për prodhimin e ujit të ngrohtë sanitar, (referuar EN 13203).
  • “AquaSensor” siguron një temperaturë konstante të ujit të ngrohtë sanitar ne varësi të prurjes, prurja minimale e punës (1,5 l/min).
  • Mbrojtje: Testi IP K4D, e mungesës së ujit, kundër ngricave dhe thyerjeve.
  • Djegësi me modulim automatik.
  • Ekran i madh LCD, me 3 llamba LED për të monitoruar gjendjen e funksionimit të pajisjes.
  • Derë e përparme metalike
  • Kuadër elektrik eBUS, për të përmirësuar komunikimin midis pajisjeve dhe kontrollit.
  • Valvul sigurie e rregullueshme.
  • Pompë qarkulluese manuale e integruar me dy shpejtësi, enë zgjerimi, ventilim automatik i shpejtë, sensor për presionin e ujit dhe valvul sigurie.
  • Lidhja me pusin: sensor të kapjes së tymit.
Overview
Model Kapaciteti termik në dalje, kW(80/60°C) Kapaciteti termik i ujit në dalje, kW Specifikime të prurjes (T=30 K)l/min Pesha kg Gjatësi/gjerësi/ thellësi, mm Nr. serie    
atmoTEC pro (gaz natyror)
VUW SOE180-3 M-H 7,2-18,0 18,0 9,5 28 700/410/300 0010002713
VUW SOE240-3 M-H 9,6-24,0 24,0 11,5 30 700/410/300 0010003290
turboTEC pro ( gaz natyror )
VUW SOE11/202-3 M-H 8,0-11,0 20,0 9,6 31 700/410/300 0010003985
VUW SOE182-3 M-H 7,2-18,0 18,0 9,5η 31 700/410/300 0010002714
VUW SOE242-3 M-H 9,6-24,0 24,0 11,5 32 700/410/300 0010003291
turboTEC pro ( gaz i lëngshëm)
VUW SOE182-3 M-B/P 7,2-18,0 18,0 9,5 31 700/410/300 0010003997
VUW SOE242-3 M-B/P 9,6-24,0 24,0 11,5 32 700/410/300 0010004001
Modifikime me H në PB për atmo/turboTEC PRO VUW 24kW 0020024599
Modifikime me H në PB për atmo/turboTEC PRO VUW 18kW, 11/20kW 0020024601
Modifikime me H në PB për atmo/turboTEC PRO VUW 24kW 0020024600
Modifikime me H në PB për atmo/turboTEC PRO VUW 18kW, 11KW-202 0020024602
Downloads