atmoVIT excluzive

Ngrohje qendrore me kaldajë me gaz, me dy faza

  • Artikuj prej materiali gize të cilët sigurojnë jetëgjatësi.
  • Instalim dhe mirëmbajtje e lehtë falë punës së ngadaltë, i të gjithë komponentëve përbërës.
  • Ndezje elektrike e kaldajës.
  •  Panel kontrolli dhe programim të njësisë murale.
  • Mundësi kombinimesh me depozita nga Vaillant, me kapacitet nga 120 l deri në 500 l.
  • Emetim të ulët (NOx
  • Djegës me dy faza i cili hyn sekuencialisht në punë (rrit rendimentin e punës).
  • Sistem prizash Pro E,për lidhjet elektrike të menjëhershme.
  • Instalim dhe mirëmbajtje e lehtë falë punës së ngadaltë, të gjithë komponentëve përbërës
Overview
Model Fuqia termike në dalje, kW

(80/60ºC)

Fuqia termikenë hyrje kW

(80/60ºC)

Norma eshfrytëzimit

%

Gjatësi/ Gjerësi/thellësimm Peshakg Nr. serie    
atmoVIT VK INT eskluzive, kaldajë për ngrohjen qendrore me dy faza, me lidhje në oxhak dvostupanjski kotao za centralno grijanje s prikljuËkom na dimnjak
atmoVIT VKINT 164/8

eskluzive

15,8 17,4 94 850/520/755 98 309212
atmoVIT VKINT 214/8

eskluzive

21,2 23,2 94 850/520/755 112 309213
atmoVIT VKINT 264/8

eskluzive

26,6 29,0 94 850/585/755 126 309214
atmoVIT VKINT 314/8

eskluzive

31,7 34,8 94 850/720/755 142 309215
atmoVIT VKINT 364/8

eskluzive

37,0 40,6 94 850/720/755 155 309216
atmoVIT VKINT 424/8

eskluzive

42,4 46,4 94 850/820/755 169 309217
atmoVIT VKINT 474/8

eskluzive

47,7 52,2 94 850/820/755 182 309218
Modifikimetë H në PB – për atmoVIT VK INT exclusive 164/8, me nr. serie 200144 (6 hundëz-D 0,88), 1 copë– për atmoVIT VK INT exclusive 214/8, me nr. serie 200145 (8 hundëz-D 0,88), 1 copë

– për atmoVIT VK INT exclusive 264/8, me nr. serie 200144 (6 hundëz-D 0,88), 2 copë

– për atmoVIT VK INT exclusive 314/8, me nr. serie 200144 (6 hundëz-D 0,88), 2 copë

– për atmoVIT VK INT exclusive 364/8, me nr. serie 200144 (6 hundëz-D 0,88), 1 copë + nr. serie 200145 (8 hundëza -D 0,88), 1 copë

– për atmoVIT VK INT exclusive 424/8, me nr. serie 200145 (8 hundëz-D 0,88), 2 copë

– për atmoVIT VK INT exclusive 474/8, me nr. serie 200144 (6 hundëz-D 0,88), 3 copë

– për modifikime të punës së gazit të lëngshëm për kaldajat atmoVIT eskclusive, llogariten më vete. Për çmimin kontaktoni Vaillant Ltd.

Downloads