SP-G

SP-G

Pompa zhytese me prurje dhe presion te medha per ujesjellesa dhe aplikacione te medha

 

Të dhëna teknike
Prurja max: 470 m3 / h
Lartesia max: 670 m
Temp. e lëngut: 0-60 ° C
Presion max: 82 bar.
Aplikime
• Furnizim nëntokësor të ujësjellësit
• Ujitja në hortikulturë dhe bujqësi
• Aplikimet industriale
• Shatrivane te medha
• Miniera
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Efikasitet të lartë
• Shërbim jetë të gjatë
• Mbrojtja nga mbi nxehja e motorrit
• Pompa eshte e pajisur me vavul mos kthimi
Options
• Kontroll Wireless  nëpërmjet sensoreve
• Gamë të plotë të anodes Zink për PS