DW

Të dhëna teknike
•Shkalla e rrjedhjes: max. 300 m3 / h
•Udhëheqës: max. 100 m
•Temp Liquid .: 0-40 ° C.
Aplikime
• Tunele
• Minera
• Mure Mbajtese
• gropa zhavorrit
• Pellgje Peshku
• Faqet e ndërtimi
Karakteristikat dhe përfitimet
• Rezistente ndaj korrozionit për shkak të përdorimit te aluminit dhe pjesë çelik
• Instalimin Simple
• Shërbimi i thjeshte
• Mbrojtja kundër pjesezave abrazive
• Grirese dhe Pompë