DP

DP

Jane pompa per vazhdimin e rrjedhes ose kullimin e ndertesave

Të dhëna teknike
• Prurja max: 46 m3 / h
• Lartesia max: 25 m
• Temp. e Lengut .: 0-40 ° C
• Shkarkimi diam:  DN 65
Aplikime
• Kullimi
• Rrjedhës
• Ujërave të zeza
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Lidhje Plug Cable
• Solid pasazh deri në 65 mm
• Dizajn Modular
• Joproduktive minimale
• Kontrolli dhe mbrojtja e sistemeve te pompes
• Kontrolli Motor-Operacion
• Funksionet AUTOADAPT.