Multilift M

Te dhena teknike
Lartesia max. 16 l / s
Udhëheqës: max. 29 m
Temp. Likuid: 0-40 ° C
Shkarkimi: DN 80-100.
Aplikime
• Mono/Multi familje
• Shtepi pushimi
• Ristorante
• Hotele
• Sistemet e ujrave te zeza ne Vend Të Hapur
• Sistemet per filtrim
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Gati për instalim
• Lidhja fleksibile ne vaskë
• Cable plug lidhje
• Helike e vetme
• Solids pasazh NE DERI 50 mm
• Rreziku i ulët
• Jo produktive minimale
• Ftohës motorike