Unilift AP

Të dhëna teknike
• Prurja 32.4 m3 / h
• Lartesia max. 11 m
• Temp. e lëngshme .: 0-55 ° C
• Instalimi ne thellësi max: 10 m.
Aplikime
• Kullimi i bodrumeve të përmbytura
• Pompim i ujërave të bardha të garazheve
• Zbrazjes se pishinave dhe gërmime arkeologjike
• Zbrazjes se puseve
• Zbrazjes së tankeve dhe rezervuarëve.
Karakteristikat dhe përfitimet
• Instalimi i thjeshte