CMBE (INVERTER)

Të dhëna teknike
•Shkalla e rrjedhjes: max. 7.6 m3 / h
•Udhëheqës: max. 99 m
•Temp lëngshme .: 0-60 ° C
•Presioni: max. 10 bar.
Aplikime
• Shtëpi Single-familjare
• Shtëpi Dy-familjare
• Blloqet e apartamenteve
• Shkollat
• Hotele të vogla / shtëpi pritjeje
• Ndërtesat e vogla zyra.
Karakteristikat dhe përfitimet
• Presion të vazhdueshëm me anë të shpejtësisë së integruar kontroll (inverter)
• Niveli i ulët i zhurmës, 55 dB (A)
• Konsumi i ulët të energjisë.