MQ (INVERTER)

Të dhëna teknike
•Shkalla e rrjedhjes: max. 5 m3 / h
•Lartesia: max. 48 m
•Temp lëngshme .: 0-35 ° C
•Presioni: max. 7.5 bar.
Aplikime
•Shtëpitë e vetme ose dy-familjare
• Fermat
• Sera.
Karakteristikat dhe përfitimet
• Njësia e gjithe mbeshtillet me një përforcues
• Instalim i lehte
• Vepron shume lehte
• Niveli i ulët të zhurmës