CM

Pump CM

Te dhenat 
• Prurja max: 36 m3/h
• Lartesia max: 130 m
• Liquid temp.: -20-120 °C
Aplikacione
• Per nje shtepi
• Per dy shtepi
• Shtepi pushimi
• Blloqe pallatesh
• Mund te perdoret edhe per sistemet e ngrohjes 120 °C
• Hotele te vegjel,shkolla etj
Karakteristikat dhe përfitimet
• Presion konstant
• Konstrukt kompakt
• Robust Celik Inoksi
• Montim i thjeshte
• Helika inoksi
• Nivel i ulet i zhurmes, 55 dB