TPE Series 1000 (INVERTER)

Të dhëna teknike
• Prurja max: 550 m3 / h
• Lartesia max: 90 m
• Temp Lengut .: -25 në 140 ° C
• Presioni: max. 16 bar.
Aplikime
• Sistemet e ngrohjes
• Sistemet e ngrohjeve te lokale
• Sistemet e brendshme me ujë të nxehtë
• Sistemet e furnizimit me ujë
Karakteristikat dhe përfitimet
• Konsumi i ulët të energjisë
• Përshtatja e punes me operimin ekzistuese (inverter)
• Instalimi i thjeshte
• Shumë objekte të kontrollit.
• Kontroll Wireless largët nëpërmjet GRUNDFOS
• Komunikimi përmes GENIbus, BACnet MS