Pompe CR

Pomp CR

Të dhëna teknike
Prurja max: 180 m3 / h
Lartesia max: 330 m
Temp Likuid: -40 deri 180 ° C
Operat. presion: max. 33 bar.
Aplikime
• Sistemet larëse
• Sistemet e furnizimit me uje
• Sistemet e furnizimit me ujë
• Sistemet e trajtimit të ujit
• Sistemet zjarrfikëse
• Impiante industriale
• Sistemet e ushqimit kaldajave.
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Besueshmëria e lartë
• Efikasitet të lartë
• Shërbim i lehte
• Hapësirë për të shpëtuar
• I përshtatshëm për lëngjet pak agresive.