Magna 1 (INVERTER)

MAGNA 1

Të dhëna teknike
• Shkalla e rrjedhjes: max. 110 m3 / h
• Udhëheqës: max. 18 m
• Temp Liquid .: -10 në 110 ° C
• Presioni: max. 16 bar.
Aplikime
• Sistemet e ngrohjes
• Ajër të kondicionuar dhe sistemet ngrohje-ftohje
• Geothermal dhe sistemet diellore.
Karakteristikat dhe përfitimet
• Kontrolli proporcional-presion
• Kontrolli i vazhdueshëm i  presionit
• Kurbë- konstante
• Pompë material çeliku