COMFORT PM

COMFORT  PM

 

Të dhëna teknike
•Prurja max: 0.5 m3 / h
•Lartesia  max: 1.2 m
•Temp. Lengut .: -2 me 95 ° C
•Presioni max: 10 bar
Aplikime
• Sistemet e brendshme me ujë të nxehtë
Karakteristikat dhe përfitimet
• Mirëmbajtje nuk kerkrkon
• Niveli i ulët të zhurmës
• Konsumi i ulët të energjisë
•Rezistente ndaj korrozioni (çelik inox)
• Termostat te rregullueshme.