Sisteme të paneleve diellore auroTHERM VFK 145 V

Pasqyra diellor auroTHERM   VFK   145   H (montim horizontal)

– pasqyrë diellore për prodhimin e ujit të ngrohtë sanitar dhe ngrohje qendrore si back up
– sipërfaqja neto/bruto-  2,51m2 / 2,35m2
– montim horizontal
– jep një rendiment përreth 525 kWh/m2, sipas kushteve të përcaktuara
– montim në çati të pjerrëta, të sheshta ose të integruara në çati
– aksesorë rregullimi pjerrësie të instalimeve në fasada
– aksesorë montimi për të gjitha llojet e çative (Tipi P / Tipi S / etj.)
– mbrojtje anodike e trupit prej alumini
– xham termik (trashësia 3,2 mm) me një përthithje të lartë dhe një reflektim të ulët të rrezatimit diellor (91%)
– serpentinë e veshur me shtresë alumini përthithëse dhe tuba bakri
– izolim termik me lesh xhami, me trashësi 40 mm
– peshë e vogël
– instalim i thjeshtë i kolektorëve “vendos & puno“
– certifikim nga Federata Europiane për industrinë e paneleve diellore „ESTIF“ (sipas „Solar Keymark“)
– periudha e garancisë 5 vjet

Overview
Sistemi  Përmasat  
 mm
 (AxBxH)
Pesha
kg
Sipërfaqja
m2
(total/neto)
Shfrytëzimi,
në %
Emetimi
ε, në %
Koeficient
përdorimik1 W/m2K
Koeficient
përdorimik2 W/m2K
Nr. serie
Pasqyrë diellore
auroTHERM
VFK 145 V
2033/80/1233 38 2,51/2,35 95 5 3,7 0,012 0010004455
Downloads