Sistemet e paneleve diellore auroTHERM

Pasqyra diellore auroTHERM pro VFK 125 (montim vertikal)
– pasqyrë diellore për prodhimin e ujit të ngrohtë sanitar dhe integrim me sistemin e ngrohjes
– sipërfaqja neto/bruto-  2,51m2 / 2,35m2
– veçanërisht për montim vertikal
– jep një rendiment përreth 525 kWh/m2, sipas kushteve të përcaktuara
– montim në çati të pjerrëta, të sheshta ose të integruara në çati
– aksesorë rregullimi pjerrësie të instalimeve në fasada
– aksesorë montimi për të gjitha llojet e çative (Tipi P / Tipi S / etj)
– mbrojtje anodike e trupit prej alumini
– xham termik transparent
– serpentinë e veshur me shtresë alumini përthithëse dhe tuba bakri
– izolim termik me lesh xhami me trashësi 40 mm
– peshë e vogël
– instalim i thjeshtë i kolektorëve “vendos & puno“
– certifikim nga Federata Europiane për industrinë e paneleve diellore ‘’ESTIF“ (sipas „Solar Keymark“)

Overview
Sistemi  Përmasat,  
 mm
 (AxBxH)
Pesha Sipërfaqja, m2
 kg (bruto/neto)
Shfrytëzimi,
në %
Emetimi
ε, në %
Koeficient
përdorimik1 W/m2K
Koeficient
përdorimi k2 W/m2K
Nr. serie
Pasqyrë diellore
auroTHERM pro VFK 125/3 2033/80/1233 38           2,51/2,35 90 10 2,8 0,056 0010015517
Downloads