aroTHERM VWL

Pompa nxehtësie inverter monobllok ajër/ujë

– Ngrohje, ftohje dhe prodhimi i ujit të ngrohtë sanitar.
– Pompë nxehtësie kompakte monobllok.
– Teknologji të kompresorëve inverter.
– Funksion modelues i veprimit të ventilatorit aksial, në evaporator.
– Valvul elektrike zgjerimi.
– Pompë qarkulluese e integruar, me rendiment të lartë (klasa A).
– Ftohje automatike gjatë muajve të verës.
– Funksione planifikimi për të reduktuar nivelin e lartë të presionit.
– Mundësi kombinimi të pompës së nxehtësisë me burime shtesë për ngrohje (funksionim bivalent).
– Kontroll TriVAI: zgjedhje automatike e një burim, me rendiment të lartë për të reduktuar kostot.
– Monitorim i vazhdueshëm të efiçensës së sistemit.
– Sistem ngrohjeje i integruar me një numër të madh aksesorësh hidraulik: stacion hidraulik, shkëmbyes i vogël nxehtësie për ngrohje/ftohjen e ujit, ngrohës elektrik.
– Sistem menaxhimi aroTHERM me njësi kontrolli VWZ AI + calorMATIC 470/4 (rregullim i temperaturës së jashtme).
– Kombinim i  mundshëm i sistemit aroTHERM me depozitë: VIH RW 300; VIH RW 400 B; VIH S 300 deri në 500.

Overview
Përshkrimi Performancë e ngrohjes
A7/W45, kW
Performancë e
ftohjes
A35/W18, kW
COP A7/W45 Nr. serie
aroTHERM VWL 55/2 A 230 V 4,5 4,50 4,5 0010016408
aroTHERM VWL 85/2 A 230 V 7,80 7,0 3,8 0010016409
aroTHERM VWL 115/2 A 230 V 10,20 10,60 3,5 0010016410
aroTHERM VWL 115/2 A 400 V 10,20 10,60 3,5 0010016411
aroTHERM VWL 155/2 A 230 V 14,5 14,30 4,3 0010016412
aroTHERM VWL 155/2 A 400 V 14,5 14,30 4,3 0010016413

Shënim: që më 08/2014 kanë filluar shitjet e modeleve 5 kW dhe 15 kW.

Downloads