Mixer AFG

Mixer AFG

Të dhëna teknike • Temp Likuid .: 5-40 ° C • Vlera e pH: 4-10 • Axial rras: 160-6632 N • Max. viskozitet: 500 MPas •...

Read more
CM

CM

Pump CM Te dhenat  • Prurja max: 36 m3/h • Lartesia max: 130 m • Liquid temp.: -20-120 °C Aplikacione • Per...

Read more
SL1

SL1

SL1 Jane pompa zhytese per largimin e ujave te zeza dhe drenazhim   Te dhëna teknike Prurja max: 1080 m3 /h...

Read more
NK

NK

Pump NK Të dhëna teknike Prurja max. 1170 m3 /h Presion max: 160 m Temp Likuid: -25 deri 140 ° C Aplikime • Sistemet...

Read more
Helyos

Helyos

Modeli Helyos është një radiator alumini die-cast me një formë moderne dhe të rrumbullakët, lehtësisht i adaptueshëm...

Read more
LOAD MORELoading ...