HOME PAGE    KOMPANIA    PRODUKTET    VENDNDODHJA    KONTAKTE
 

     

AL NOBEL - Rreth kompanise

 

 

Kompania jone eshte e profilizuar me teper ne fushen e tregetimit dhe montimit te materialeve sisteme ngrohje- ftohje, panele diellore.

Tek ne mund te gjeni te gjithe gamen e rakorderive per instalimin e impianteve individuale dhe qendrore te ngrohjes (rakorderi,kaldaja gize dhe celiku, me gaz dhe nafte,radiatore.)

Te gjitha llojet e tubacioneve qe perdoren per instalimin e ketyre sistemeve(plastik, alumin dhe baker)>>>> me shume info

 
 

 Na ndiqni dhe ne >>>>    

 
   
       
 
       

 AL -  NOBEL   Te gjithe te drejtat e rezervuara   Copyright 2010 ©    Tel: + 355 4 2321953                   Powered by Fleteteverdha shpk | Fletet e Verdha